Elite er Tylös nye helt i arbeidet med å utvikle brukervennlige funksjoner for å gjøre det enklere å ha en mer komfortabel og sunnere livsstil. Med Elite og et trådløst nettverk kan du fjernstyre badstuen eller damprommet.

Elite gir høyere komfort for brukere av både badstue og damprom ved hjelp av de gjennomarbeidede funksjonene og muligheten til å fjernstyre alle badstuens eller damp-rommets funksjoner ved hjelp av meget spesifikke innstillinger. Fjernstyr og kontroller temperatur, lys, fuktighet og så videre.

I kommersielle badstuanlegg kommer Elite betjeningspanel fra Tylö til sin rett takket være muligheten for at brukeren kan kontrollere en eller flere badstuer individuelt fra for eksempel en mobil enhet eller en resepsjonsskranke.

Med Elite kan man lage og automatisere ulike ukeplaner basert på brukermønster, hyppighet og tid på døgnet. Den effektive og smarte funksjonaliteten kan føre til energibesparelser på inntil 30%.

For å ta utviklingen enda lenger har kontrollpanelet Elite fra Tylö blitt utviklet sammen med appen WellAccess™, som i brukergrensesnitt og funksjonalitet speiler det fysiske betjeningspanelet.

Elite betjeningspanel er kompatibel med de fleste av Tylös badstuovner og dampaggregat.